You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
Có vẻ như chép nhầm đề. Tử của phân số thứ 2 là 5 chứ 
$\dfrac{1}{1^2.2^2} + \dfrac{5}{2^2.3^2} +...+\dfrac{19}{9^2.10^2} $
$= \dfrac{2^2-1^2}{1^2.2^2} + \dfrac{3^2-2^2}{2^2.3^2} +...+\dfrac{10^2-9^2}{9^2.10^2} $
$= \dfrac{2^2}{1^2.2^2}- \dfrac{1^2}{1^2.2^2}+ \dfrac{3^2}{2^2.3^2}- \dfrac{2^2}{2^2.3^2} +...+\dfrac{10^2}{9^2.10^2} - \dfrac{9^2}{9^2.10^2} $
$= 1- \dfrac{1}{2^2}+ \dfrac{1}{2^2}- \dfrac{1}{3^2} +...+\dfrac{1}{9^2} - \dfrac{1}{10^2} $
$= 1- \dfrac{1}{10^2} = \dfrac{99}{100} $
amdđfhjkvjdfghlkrjmnthb,mndk;lỵl
ktyoihktỵm.bfkdjtuypktlm,
kje5htylkgjmgnbfdsh ubt