[ Toán 7] Hàm số cực khó

N

namcaok

The polynomial p(x) is a polynomial function
Đa thức p(x) là một hàm đa thức
Rất tiếc lớp 7 chưa học đến phần đa thức@-)@-)@-)
 
Last edited by a moderator:
D

duc_2605

The polynomial p(x) is a polynomial function such that for any function q(x), we have p(q(x))=q(p(x)).Then find the degree of p(x) and check whether it is even or odd.

Đại loại là cái đề này cho p(g(x)) = q(p(x))
với p(x) là 1 đa thức
Tìm xem p(x) là chẵn hay lẻ.
Ghi rõ đề có phải là : p.(g(x)) = q.(p(x)) ko?
 
Top Bottom