[Toán 6] Tìm x

H

huynh_trung

[TEX]4\frac{5}{9}:2\frac{5}{18}-7 < x < (3\frac{1}{5}:3,2+4,5.1\frac{31}{45}):(-21{1}{2})[/TEX]

[TEX]4\frac{5}{9}:2\frac{5}{18}-7 < x < (3\frac{1}{5}:3,2+4,5.1\frac{31}{45}):(-21{1}{2})[/TEX]

[TEX]\Leftrightarrow \frac{41}{9}. \frac{18}{41} - 7 < x < (\frac{16}{5}. \frac{5}{16} + \frac{9}{2}.\frac{76}{45}): (-2112)[/TEX]

[TEX]\Leftrightarrow -5 < x < (1 + \frac{76}{10}): (- 2112) = \frac{43}{5.(-2112)} = -\frac{43}{10560}[/TEX]
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom