You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
Chào bạn !! Để braga giúp bạn bài này nhé ! 
[TEX]\frac{1}{5}\widehat{xOz}=\frac{1}{4}\widehat{yOz} \rightarrow \widehat{xOz}= \frac{5}{4}\widehat{yOz}[/TEX]
Mặt khác ta có: [TEX]\widehat{xOz}+\widehat{yOz}=90^o[/TEX]( do Oz nằm giữa Ox và Oy)
[TEX]\leftrightarrow \frac{5}{4}\widehat{yOz}+\widehat{yOz}=90^o \rightarrow \frac{9}{4}\widehat{yOz}=90^o \\\\ \rightarrow \widehat{yOz}=90^o:\frac{9}{4}=40^o \rightarrow \widehat{xOz}=\frac{5}{4}\widehat{yOz}=\frac{5}{4}.40^o=50^o[/TEX]