toán 5

I

icy_tears

$16$ x $19$
$= 16$ x $(20 - 1)$

$= 16$ x $20 - 16$

$= 320 - 16$

$= 304$



$46$ x $99$

$= 46$ x $(100 - 1)$

$= 46$ x $100 - 46$

$= 4600 - 46$

$= 4554$



$35$ x $98$

$= 35$ x $(100 - 2)$

$= 35$ x $100 - 35$ x $2$

$= 3500 - 70$

$= 3430$
 
Last edited by a moderator:
M

miumiudangthuong

16x19
= 16x(20-1)
= 16x20 - 16x1
= 380 - 16
= 264.

46x99
= 46x(100-1)
= 46x100 - 46x1
= 4600-46
= 4554.

35x98
= 35x(100-2)
= 3500-70
= 3430
 
D

dragonsquaddd

16*19
=16*(20-1)
=380-16
=364
46*99
=46*100-46*1
=4600-46
=4554
35*98
=35*100-35*2
=3500-70
=3430
 
H

hochoidieuhay

*16x19=16x(20-1)=16x20-16x1=304
*46x99=46x(100-1)=46x100-46x1=4554
*35x98=35x(100-2)=35x100-35x2=3430
 
A

angelquaypha

16x19
=16x(20-1)
=16x20-16x1
=320-16
=304
46x99
=46x(100-1)
=46x100-46x1
=4600-46
=4554
35x98
=35x(100-98)
=35x100-35x2
=3500-70
=3430
:):):):):)
Nhớ thanks nha
 
P

phamhoa_tnhp

16x19
=16x(20-1)
=16x20-16x1
=320-16
=304
46x99
=46x(100-1)
=46x100-46x1
=4600-46
=4554
35x98
=35x(100-98)
=35x100-35x2
=3500-70
=3430
 
Top Bottom