H
huyngoca10
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
[TEX]1) 3^{2x} + \sqrt{3^x - 5} = 5[/TEX]
[TEX]2) 2^{3x} - 6.2^{x} - \frac{1}{2^{3x+3}} + \frac{12}{2^x} = 1[/TEX]
[TEX]3) 125^x + 50^x = 2^{2x+1[/TEX]
[TEX]4) 3^{\sqrt{x}} + 3^{1- \sqrt{x}} +4 = 0[/TEX]
[TEX]5) 8^x + 9. 2^x + \frac{27}{8^x} + \frac{27}{2^x} = 64[/TEX]
[TEX]6) 3. 8^x + 4. 12^x - 18^x - 2. 27^x = 0[/TEX]
[TEX]2) 2^{3x} - 6.2^{x} - \frac{1}{2^{3x+3}} + \frac{12}{2^x} = 1[/TEX]
[TEX]3) 125^x + 50^x = 2^{2x+1[/TEX]
[TEX]4) 3^{\sqrt{x}} + 3^{1- \sqrt{x}} +4 = 0[/TEX]
[TEX]5) 8^x + 9. 2^x + \frac{27}{8^x} + \frac{27}{2^x} = 64[/TEX]
[TEX]6) 3. 8^x + 4. 12^x - 18^x - 2. 27^x = 0[/TEX]
Last edited by a moderator: