U
uknow1993


1. [TEX]cos x + cos y + cos (x+y)=3/2[/TEX]
2. [TEX]cos x\sqrt{\frac{1}{cosx}-1}+cos3x\sqrt{\frac{1}{cos3x}-1}=1[/TEX]
3. [TEX]tan^4 x +tan^4 y + 2cot^2 xcot^2 y=3+sin^2 (x+y)[/TEX]
4. [TEX]3sin^8 x + {\frac {1}{16}}=2sin^6 x[/TEX]
5. [TEX]cosxcos{\frac {x}{2}}cos{\frac{3x}{2}}-sinxsin{\frac{x}{2}}sin{\frac{3x}{2}}=1/2[/TEX]
6. [TEX]sin{\frac{5x}{2}}=5cos^3xsin{\frac{x}{2}}[/TEX]
7. [TEX]cosxcos2x=sin(\frac{\pi}{4}+x)sin(\frac{\pi}{4}+4x)+sin(\frac{3\pi}{4}+4x)cos(\frac{7\pi}{4}-5x)[/TEX]
8. [TEX]2(tanx - sinx)+3(cotx-cosx)+5=0[/TEX]
9. [TEX]tan^2x(1-sin^3x)+cos^3x-1=0[/TEX]
2. [TEX]cos x\sqrt{\frac{1}{cosx}-1}+cos3x\sqrt{\frac{1}{cos3x}-1}=1[/TEX]
3. [TEX]tan^4 x +tan^4 y + 2cot^2 xcot^2 y=3+sin^2 (x+y)[/TEX]
4. [TEX]3sin^8 x + {\frac {1}{16}}=2sin^6 x[/TEX]
5. [TEX]cosxcos{\frac {x}{2}}cos{\frac{3x}{2}}-sinxsin{\frac{x}{2}}sin{\frac{3x}{2}}=1/2[/TEX]
6. [TEX]sin{\frac{5x}{2}}=5cos^3xsin{\frac{x}{2}}[/TEX]
7. [TEX]cosxcos2x=sin(\frac{\pi}{4}+x)sin(\frac{\pi}{4}+4x)+sin(\frac{3\pi}{4}+4x)cos(\frac{7\pi}{4}-5x)[/TEX]
8. [TEX]2(tanx - sinx)+3(cotx-cosx)+5=0[/TEX]
9. [TEX]tan^2x(1-sin^3x)+cos^3x-1=0[/TEX]
Last edited by a moderator: