English THCS Tìm lỗi sai trong câu

minhhoang_vip

Học sinh gương mẫu
Thành viên
16 Tháng năm 2009
1,074
773
309
27
Vũng Tàu
Bà Rịa - Vũng Tàu
ĐHBK HCM
42C, sửa thành into (hoặc across)
(Run into s/o = run across s/o: to meet someone you know when you are not expecting to;
Quite by chance = Without advance planning; in an incidental manner; by accident.; through chance)
43C, sửa thành but
44C, sửa thành playing (How about + V-ing...?)
45B, sửa thành but
46A, sửa thành Taking care of
47A, sửa thành give up ( = stop)
48D, sửa thành to get over
49C, sửa thành get up (thức dậy)
50A, sửa thành belonged to
 
Last edited:
Top Bottom