![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
tìm [tex]lim(\sqrt[3]{n^{3}+n^{2}-1}-3.\sqrt{4n^{2}+n+1}+5n)[/tex]
tìm [tex]\lim_{x\rightarrow 0}\frac{cos2x-cos3x}{x(sin3x-sin4x)}[/tex]
cho [tex]\lim_{x\rightarrow 0}(\frac{x}{\sqrt[7]{x+1}.\sqrt{x+4}-2})=\frac{a}{b}[/tex] ([tex]\frac{a}{b}[/tex] là phân số tối giản). Tìm a và b
tìm [tex]\lim_{x\rightarrow 0}\frac{cos2x-cos3x}{x(sin3x-sin4x)}[/tex]
cho [tex]\lim_{x\rightarrow 0}(\frac{x}{\sqrt[7]{x+1}.\sqrt{x+4}-2})=\frac{a}{b}[/tex] ([tex]\frac{a}{b}[/tex] là phân số tối giản). Tìm a và b
Last edited by a moderator: