Tiếp này !

L

luuvannam_92

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.


1) Should the army be used ___ control political demonstrations?

a) to
b) for
c) in
d) as




2) Who would you vote ___ to lead the world?

a) against
b) for
c) after
d) about




3) Have you ever worried ___ missing an international flight?

a) with
b) towards
c) about
d) for




4) Have you ever been talked ___ doing something foolish?

a) towards
b) away from
c) out of
d) along with




5) When you were young did anybody warn you ___ the dangers of smoking?

a) from
b) about
c) off
d) in




6) What do you talk ___ when you go out with your best friend?

a) about
b) during
c) after
d) upon




7) Do you have any trouble ___ English prepositions?

a) after
b) of
c) with
d) against




8) Should petrol taxes be raised ___ protect the environment?

a) for
b) into
c) towards
d) to




9) What do you think is wrong ___ your country's transport system?

a) with
b) during
c) among
d) for




10) Are your friends unknown ___ your parents?

a) to
b) with
c) of
d) from
 
T

tranthuha93

1) Should the army be used ___ control political demonstrations?

a) to
b) for
c) in
d) as




2) Who would you vote ___ to lead the world?

a) against
b) for
c) after
d) about




3) Have you ever worried ___ missing an international flight?

a) with
b) towards
c) about
d) for




4) Have you ever been talked ___ doing something foolish?

a) towards
b) away from
c) out of
d) along with




5) When you were young did anybody warn you ___ the dangers of smoking?

a) from
b) about
c) off
d) in




6) What do you talk ___ when you go out with your best friend?

a) about
b) during
c) after
d) upon




7) Do you have any trouble ___ English prepositions?

a) after
b) of
c) with
d) against




8) Should petrol taxes be raised ___ protect the environment?

a) for
b) into
c) towards
d) to




9) What do you think is wrong ___ your country's transport system?

a) with
b) during
c) among
d) for




10) Are your friends unknown ___ your parents?

a) to
b) with
c) of
d) from
 
B

babykh0cnhe

1) Should the army be used ___ control political demonstrations?

a) to
b) for
c) in
d) as




2) Who would you vote ___ to lead the world?

a) against
b) for
c) after
d) about




3) Have you ever worried ___ missing an international flight?

a) with
b) towards
c) about
d) for




4) Have you ever been talked ___ doing something foolish?

a) towards
b) away from
c) out of
d) along with




5) When you were young did anybody warn you ___ the dangers of smoking?

a) from
b) about
c) off
d) in




6) What do you talk ___ when you go out with your best friend?

a) about
b) during
c) after
d) upon




7) Do you have any trouble ___ English prepositions?

a) after
b) of
c) with
d) against




8) Should petrol taxes be raised ___ protect the environment?

a) for
b) into
c) towards
d) to




9) What do you think is wrong ___ your country's transport system?

a) with
b) during
c) among
d) for




10) Are your friends unknown ___ your parents?

a) to
b) with
c) of
d) from
 
L

luuvannam_92

Question 1=a
Question 2=b
Question 3=c
Question 4=c
Question 5=b
Question 6=a
Question 7=c
Question 8=d
Question 9=a
Question 10=a
Tổng kết
Hà sai 4 câu 1 , 6 ,8 ,10
Lan sai 3 câu 1 , 4 ,8
 
Top Bottom