Ngoại ngữ tiếng anh lớp 9 nâng cao (1)

hathihau815@gmail.com

Học sinh chăm học
Thành viên
15 Tháng chín 2017
193
77
69
Thái Nguyên
THPT Điềm Thụy
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

When we arrived.......the station, the last train had just gone
A.in B.at C.for D.from

Approaching.......the village, we saw the village common in the distance
A.at B.in C.to D.x

Fortunately, the company offered.......me the job I had applied
A.to B.for C.with D.x

The pop singer has always received a large number of letter.....her fans
A.of B.from C.to D.on

She was very surprise.......the grade she received
A.on B.of C.at D.about

I was disappointed.......the grade I received on my last essay
A.for B.about C.to D.A and B

Blue grass music is somewhat different.......other types of country music
A.to B.from C.with D.upon

I'm not familiar......that song
A.to B.with C.of D.on
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: toilatot

toilatot

Banned
Banned
Thành viên
1 Tháng ba 2017
3,368
2,140
524
Hà Nam
THPT Trần Hưng Đạo -Nam Định
Blue grass music is somewhat different.......other types of country music
A.to B.from C.with D.upon
Different from = phổ biến với cả Anh-Anh và Anh-Mĩ. Với mệnh đề, thiên dùng DIFFERENT THAN
Different than = phổ biến trong tiếng Anh-Mĩ
Different to = chỉ sử dụng trong tiếng Anh-Anh (infl)
ơ =>B
 
Top Bottom