English THCS Tiếng Anh 9

tphuong.ian

Học sinh mới
23 Tháng sáu 2023
1
1
6
17
TP Hồ Chí Minh
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. Tom: "Peter didn't understand it"
- Mary: "..."
A. So did I
B. I did, too
C. I did, either
D. Neither did I
2. Where is the book of ... for using this washing machine?
A. Instructions
B. Directives
C. Regulations
D. Orders
3. I like English best
=> The subject which ...
4. The last time she went out with him was 9 months ago
=> It is ...
5. Do you have a good relationship with your neighbours?
=> ... (GET)
6. I'd you to find the meaning of this word in the dictionary
=> ... (LOOK)
7. You / usually / bored / read / long books?
=> ...
8. Not until / he / come / room / I / recognize him
=> ...
Nếu được thì mọi người giải thích giúp e tại sao luôn ạ, em cảm ơn
 
  • Like
Reactions: World Hello

World Hello

Học sinh
Thành viên
5 Tháng bảy 2022
85
49
26
17
Hà Nội
Hà Nội
Dưới đây là ý kiến của tớ

1. D
2. A.
(instructions = hướng dẫn sử dụng)
3. The subject which I like best is English.
4. It has been 9 months since the last time she went out with him.
5. Do you get on/along well with your neighbors?
(to get on/along with [sb] = hòa thuận với [ai])
6. I'd like you to look up this word in the dictionary.
(to look up = tra cứu [thông tin gì])
7. Are you usually bored of reading long books?
(to be bored/sick of = chán ngấy [cái gì])
8. Not until he came to the room did I recognize him.
(= I didn't recognize him until he came to the room.
= It was not until he came to the room that I recognized him.)

Chúc bạn học tốt!
 
  • Love
Reactions: tphuong.ian
Top Bottom