Ngoại ngữ Tiếng anh 9

Dương Hiểu Lam

Học sinh mới
Thành viên
27 Tháng chín 2017
37
7
6
19
Hà Nội
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. I haven't seen John for several years. (Last)
= It's several years .......................................... John.
2. Peter finished his novel, then we went to bed.( until)
= Peter didn't .................................................................
3. My friend has seen Titanic three times because it is so interresting. (such)
= Titanic ...................................... my friend has seen it three times.
4. It took him three months to recover from his illness. ( (over).
= It took ......................................................................
5. When she is angry, she never lets him finish speaking. ( allowed).
= When she is angry, ...................................................
 

Chou Chou

Cựu Mod tiếng Anh
Thành viên
TV BQT được yêu thích nhất 2017
4 Tháng năm 2017
4,070
4,352
704
23
Phú Thọ
THPT Thanh Thủy
1. I haven't seen John for several years. (Last)
= It's several years .......................................... John.
2. Peter finished his novel, then we went to bed.( until)
= Peter didn't .................................................................
3. My friend has seen Titanic three times because it is so interresting. (such)
= Titanic ...................................... my friend has seen it three times.
4. It took him three months to recover from his illness. ( (over).
= It took ......................................................................
5. When she is angry, she never lets him finish speaking. ( allowed).
= When she is angry, ...................................................
1. It's + thời gian + since + S + (last) + V(QKĐ)
2. Peter didn't go to bed until he finished his novel
3. S + tobe + Such + a/an + adj + N + that + S + V
4. recover = get over
5. let sb do sth = allow ab to do sth
 
  • Like
Reactions: Dương Hiểu Lam
Top Bottom