Ngoại ngữ [Tiếng Anh 9] Rewrite sentences.

camtuqn

Học sinh chăm học
Thành viên
28 Tháng mười 2009
36
32
106
20
Quảng Ninh
THCS Lý Tự Trọng
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. Before the aeroplane was invented, people told stories about flying machines. MADE
> Before the aeroplane was invented, people ................................... stories about flying machines
2, don't' just put your batteries in the bin - recycle them. AWAY
>don't' just .................... - recycle them
3, I found some old coins in a drawer while I was looking for a pen. ACROSS
> I ...................... some old coins in a drawer while I was looking for a pen.
4, our car stopped working last week and i don't know why. DOWN
> our car ........................... last week and i don't know why.
5, did you give Mark the money you borrowed from him? PAY
> did you ................ the money Mark lent you?
6, i am writting with regard to your advertisement for a part-time shop assistant. RESPONSE
> I am writing ............... your advertisement for a part-time shop assistant
7, you'll be caught. AWAY
> You won't .............. it
8, I didn't do anything wrong. GUILTY
I am ........ anything
 

TajSaker

Học sinh tiến bộ
Thành viên
23 Tháng sáu 2017
779
1,071
194
1. Before the aeroplane was invented, people told stories about flying machines. MADE
> Before the aeroplane was invented, people .........made up.......................... stories about flying machines
make up sth = nghĩ ra

2, don't' just put your batteries in the bin - recycle them. AWAY
>don't' just .........throw away........... - recycle them
throw away = vứt bỏ

3, I found some old coins in a drawer while I was looking for a pen. ACROSS
> I .......came across............... some old coins in a drawer while I was looking for a pen.
come across = tìm được thứ gì đó 1 cách tình cờ

4, our car stopped working last week and i don't know why. DOWN
> our car ..............broke down............. last week and i don't know why.
break down = hỏng

5, did you give Mark the money you borrowed from him? PAY
> did you .......pay back......... the money Mark lent you?
pay back = trả lại tiền

6, i am writting with regard to your advertisement for a part-time shop assistant. RESPONSE
> I am writing .....in response to.......... your advertisement for a part-time shop assistant
in response to sth = phản hồi

7, you'll be caught. AWAY
> You won't ....get away with.......... it
get away with sth = thoát được tội

8, I didn't do anything wrong. GUILTY
I am ...not guilty of..... anything
guilty of sth = có tội
 
Top Bottom