[tiếng anh ] 10 câu trắc nghiệm !

L

luuvannam_92

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

If we had known that you were there, we ..................... you a letter.
a) would write
b) would have write
c) would have written
d) had written




2) America?s first globe maker was James Wilson, who ............. and blacksmith in his earlier life.

a) farmer had been
b) had been a farmer
c) farming
d) being a farmer




3) They keep .................... about an old friend they met yesterday.

a) to talk
b) talk
c) talking
d) talked



4) Napoleon ............... the West Indian island of Santo Domingo in 1801.

a) attacked
b) is attacking
c) has attacked
d) attacking



5) If we had checked the petrol before we started, we .................... here.

a) wouldn't stop
b) wouldn't have stopped
c) would have stopped
d) would stop




6) Norman E. Borlaug was the first agricultural scientist to ?????? theNobel Peace Prize.

a) receive
b) have
c) take
d) accept



7) It's twelve o'clock. It's high time we ....................!

a) leave
b) left
c) to leave
d) leaving



8) Not only knowledge and skills, but also attitudes .............. in school for students? future adjustment to society.

a) when cultivated
b) cultivated
c) which need to be cultivated
d) need to be cultivated



9) The less we study, the .................... we are.

a) worse
b) bad
c) well
d) good




10) On Mercator?s maps, the far northern and southern polar regions are................

a) greatly exaggerated in area
b) exaggerating greatly in area
c) greatly exaggerate in area
d) great exaggeration in area
 
B

babykh0cnhe

If we had known that you were there, we ..................... you a letter.
a) would write
b) would have write
c) would have written
d) had written




2) America?s first globe maker was James Wilson, who ............. and blacksmith in his earlier life.

a) farmer had been
b) had been a farmer
c)farming
d) being a farmer




3) They keep .................... about an old friend they met yesterday.

a) to talk
b) talk
c)talking
d) talked



4) Napoleon ............... the West Indian island of Santo Domingo in 1801.

a)attacked
b) is attacking
c) has attacked
d) attacking



5) If we had checked the petrol before we started, we .................... here.

a) wouldn't stop
b) wouldn't have stopped
c) would have stopped
d) would stop




6)Norman E. Borlaug was the first agricultural scientist to ?????? theNobel Peace Prize.

a) receive
b) have
c) take
d) accept



7) It's twelve o'clock. It's high time we ....................!

a) leave
b) left
c) to leave
d) leaving



8) Not only knowledge and skills, but also attitudes .............. in school for students? future adjustment to society.

a)when cultivated
b) cultivated
c) which need to be cultivated
d) need to be cultivated



9)The less we study, the .................... we are.

a) worse
b) bad
c) well
d) good




10) On Mercator?s maps, the far northern and southern polar regions are................

a) greatly exaggerated in area
b) exaggerating greatly in area
c) greatly exaggerate in area
d) great exaggeration in area
chả biết đúng hok nữa :D:D
 
O

olympuslord

If we had known that you were there, we ..................... you a letter.
a) would write
b) would have write
c) would have written
d) had written




2) America?s first globe maker was James Wilson, who ............. and blacksmith in his earlier life.

a) farmer had been
b) had been a farmer
c)farming
d) being a farmer




3) They keep .................... about an old friend they met yesterday.

a) to talk
b) talk
c)talking
d) talked



4) Napoleon ............... the West Indian island of Santo Domingo in 1801.

a)attacked
b) is attacking
c) has attacked
d) attacking



5) If we had checked the petrol before we started, we .................... here.

a) wouldn't stop
b) wouldn't have stopped
c) would have stopped
d) would stop




6)Norman E. Borlaug was the first agricultural scientist to ?????? the Nobel Peace Prize.

a) receive
b) have
c) take
d) accept



7) It's twelve o'clock. It's high time we ....................!

a) leave
b) left
c) to leave
d) leaving



8) Not only knowledge and skills, but also attitudes .............. in school for students? future adjustment to society.

a)when cultivated
b) cultivated
c) which need to be cultivated
d) need to be cultivated



9)The less we study, the .................... we are.

a) worse
b) bad
c) well
d) good




10) On Mercator?s maps, the far northern and southern polar regions are................

a) greatly exaggerated in area
b) exaggerating greatly in area
c) greatly exaggerate in area
d) great exaggeration in area
 
T

tranthuha93

if we had known that you were there, we ..................... you a letter.
a) would write
b) would have write
c) would have written
d) had written




2) America?s first globe maker was James Wilson, who ............. and blacksmith in his earlier life.

a) farmer had been
b) had been a farmer
c)farming
d) being a farmer




3) They keep .................... about an old friend they met yesterday.

a) to talk
b) talk
c)talking
d) talked



4) Napoleon ............... the West Indian island of Santo Domingo in 1801.

a)attacked
b) is attacking
c) has attacked
d) attacking



5) If we had checked the petrol before we started, we .................... here.

a) wouldn't stop
b) wouldn't have stopped
c) would have stopped
d) would stop




6)Norman E. Borlaug was the first agricultural scientist to ?????? theNobel Peace Prize.

a) receive
b) have
c) take
d) accept



7) It's twelve o'clock. It's high time we ....................!

a) leave
b) left
c) to leave
d) leaving



8) Not only knowledge and skills, but also attitudes .............. in school for students? future adjustment to society.

a)when cultivated
b) cultivated
c) which need to be cultivated
d) need to be cultivated



9)The less we study, the .................... we are.

a) worse
b) bad
c) well
d) good




10) On Mercator?s maps, the far northern and southern polar regions are................

a) greatly exaggerated in area
b) exaggerating greatly in area
c) greatly exaggerate in area
d) great exaggeration in area
anh sửa giùm em cái, ah mấy cái topic nữa anh post đáp án luôn thể đi
 
T

teddy_dh1007

a) would write
b) would have write
c) would have written
d) had written




2) America?s first globe maker was James Wilson, who ............. and blacksmith in his earlier life.

a) farmer had been
b) had been a farmer
c)farming
d) being a farmer




3) They keep .................... about an old friend they met yesterday.

a) to talk
b) talk
c)talking
d) talked



4) Napoleon ............... the West Indian island of Santo Domingo in 1801.

a)attacked
b) is attacking
c) has attacked
d) attacking



5) If we had checked the petrol before we started, we .................... here.

a) wouldn't stop
b) wouldn't have stopped
c) would have stopped
d) would stop




6)Norman E. Borlaug was the first agricultural scientist to ?????? theNobel Peace Prize.

a) receive
b) have
c) take
d) accept



7) It's twelve o'clock. It's high time we ....................!

a) leave
b) left
c) to leave
d) leaving



8) Not only knowledge and skills, but also attitudes .............. in school for students? future adjustment to society.

a)when cultivated
b) cultivated
c) which need to be cultivated
d) need to be cultivated



9)The less we study, the .................... we are.

a) worse
b) bad
c) well
d) good




10) On Mercator?s maps, the far northern and southern polar regions are................

a) greatly exaggerated in area
b) exaggerating greatly in area
c) greatly exaggerate in area
d) great exaggeration in area
 
L

luuvannam_92

Đây là đáp an nè ! sorry vì dạo này anh hok có onl nhiều dc ! thông cảm nha :
Question 1=c
Question 2=b
Question 3=c
Question 4=a
Question 5=b
Question 6=a
Question 7=b
Question 8=d
Question 9=a
Question 10=a
Tổng kết :
*Ha sai cau 9 . em xem lai cau truc di . " the adj + er / the adj +est .......... the adj + er / the adj +est " dịch là " càng ...... càng "
* teddy dung 100% ( gioi nha ! )
* olym... sai 2 câu . câu 7 và câu 10 :
chú ý : It's hight time + S + V-ed :
( đã đến lúc chủ ngữ cần làm gì nhưng chưa làm !)

* Lan thì chuẩn không phải chỉnh
 
Last edited by a moderator:
L

luudung93

sr nha !

Đây là đáp an nè ! sorry vì dạo này anh hok có onl nhiều dc ! thông cảm nha :
Question 1=c
Question 2=b
Question 3=c
Question 4=a
Question 5=b
Question 6=a
Question 7=b
Question 8=d
Question 9=a
Question 10=a
Tổng kết :
*Lan sai cau 9 . cau xem lai cau truc di . " the adj + er / the adj +est .......... the adj + er / the adj +est " dịch là " càng ...... càng "
* teddy dung 100% ( gioi nha ! )
* olym... sai 2 câu . câu 7 và câu 10 :
chú ý : It's hight time + S + V-ed :
( đã đến lúc chủ ngữ cần làm gì nhưng chưa làm !)
* Hà thì chuẩn không phải chỉnh
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
 
Top Bottom