You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser.
Mình tính nguyên hàm, bạn tự thế cận vào nhé!
[TEX]{\color{Blue} \int \frac{x+1}{\sqrt{x^2+x+1}}dx=\frac{1}{2}\int \frac{2x+1}{\sqrt{x^2+x+1}}dx+\frac{1}{2}\int \frac{dx}{\sqrt{x^2+x+1}} \\\\ =\frac{1}{2}\int \frac{d(\sqrt{x^2+x+1})}{\sqrt{x^2+x+1}}+\frac{1}{2}\int \frac{dx}{\sqrt{x^2+x+1}} \\\\ =\frac{1}{3}\left ( x^2+x+1 \right )\sqrt{x^2+x+1}+\frac{1}{2}\ln\left | x+\frac{1}{2}+\sqrt{\left ( x+\frac{1}{2} \right )^2+\frac{3}{4}} \right |[/TEX]
