thông thường

G

gabi

dcrease = reduce
có các cấu trúc về 2 từ này như :
=> There is a decrease in st
=>decrease in st
=>on decrease :đang giảm
 
M

miss_kool

bạn nào giúp mình phân biệt reduce và decrease với. cám ơn nhiều nha


reduce=to make st less or smaller in size,quatity,price ect.
reduce something

educe something by something

decrease=to become or make st become smaller in size, number exct.

decrease (from something) (to something)

decrease by something

in something

decrease something
 
Top Bottom