The Unknown 2(To Die For-Gothic Metal)

V

vietngocwindir

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/pj1Cs5NRbCA&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/pj1Cs5NRbCA&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Lyric:

The Unknown II

So much has changed
Since the last time we met
Dreams turned to ashes
In the bonfire of regret

The bringer of misfortune
the other one inside me
Has finally taken over
The one with sanity

Nothing else but trouble
Nothing left to gain
All I want a painless end
To conclude this endless pain

Tomorrow the unknown
Awakens me from dreaming
Tells me there's no smile
That really has a meaning
 
Last edited by a moderator:
V

vietngocwindir

Jaded-To Die For
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/k5ONYU_dHCc&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/k5ONYU_dHCc&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Lyric:

Jaded

I never meant to hurt you so
But here I am again
Embracing someone else
It never seems to change

I know my heart belongs to you
But it yearns for someone else
I cannot help myself

I've begged you to forgive me
A thousand times before
This time it's impossible
Don't want me anymore

And you took your things and at the door
You waved a quick goodbye
There is nothing left to say
Just bitter tears to cry

Living a lie ain't easy
Truth comes out and kills our jaded love
I want you to forgive me
Find a way to save this jaded love
 
Last edited by a moderator:
V

vietngocwindir

FareWell-To Die For
[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uWY59Al6u84&hl=en&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uWY59Al6u84&hl=en&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Lyric:


Farewell

You've been hurt so many times
you always seemed to buy their lies

But that's all gone
forget your past
go on and dry those tears
now come with me
I'll take you someplace safe

The world is cold and so alone
we've got no place to call our own

But I don't care
come run with me
and we will find a way
believe me now
I'll take you someplace safe

Will you take my hand
'cause nothing never ever lasts
I'll seal our love for eternity

But I don't care
come run with me
and we will find a way
believe me now
I'll take you someplace safe

Will you take my hand
'cause nothing never ever lasts
I'll seal our love for eternity
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom