B
banhtrangtronde
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!! ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.
which grade are you in? - An eye for an eye = vengeance.
As far as the eye can see = as far as one can see.
Your eyes are bigger than your stomach = you can’t eat all that.
With the naked eye = with the eye alone.
I can’t believe my eyes = it’ s difficult to believe.
he’s up to his eyes in something = he is very involved in it .
he was eyeing the girl up = he was looking at her laciviously .
to see eye to eye with somebody = to agree with somebody.
To have eyes only for someone = to look only at one person.
To keep one’s eyes peeled = to be very attentive.
To have eyes on the back of one’s head = to see everything.
To have an eye for something = to be good at something.
To get an eyeful of something = to have a good look at something.
To eye somebody up and down = to examine someone closely.
To clos eone’s eyes to something = to ignore something.
To set/lay eyes on something = to look at something with interest.
Share this:
As far as the eye can see = as far as one can see.
Your eyes are bigger than your stomach = you can’t eat all that.
With the naked eye = with the eye alone.
I can’t believe my eyes = it’ s difficult to believe.
he’s up to his eyes in something = he is very involved in it .
he was eyeing the girl up = he was looking at her laciviously .
to see eye to eye with somebody = to agree with somebody.
To have eyes only for someone = to look only at one person.
To keep one’s eyes peeled = to be very attentive.
To have eyes on the back of one’s head = to see everything.
To have an eye for something = to be good at something.
To get an eyeful of something = to have a good look at something.
To eye somebody up and down = to examine someone closely.
To clos eone’s eyes to something = to ignore something.
To set/lay eyes on something = to look at something with interest.
Share this:
Last edited by a moderator: