[T.A]Hoàn thành câu

T

teocauvuot

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1. Ann/write/litter/room/I/come in
2. carol/Pennis/have/dinner/we/arrive
3. Tom/phone/Sally/do/exercise
4. I/begin/to rain/ I/wall home
5. He/hold/beautiful/ase/he/chop it
6. He/sit/garden/ a bee/ sting/him/on his nose
7. He/ sit down/chair/I/paint/door.
p/s: Có gì sai sót xin mạn phép=(( (hình như đề sai hơi nhiều)
 
C

conbocuoi_tui

1. Ann/write/litter/room/I/come in
2. carol/Pennis/have/dinner/we/arrive
3. Tom/phone/Sally/do/exercise
4. I/begin/to rain/ I/wall home
5. He/hold/beautiful/ase/he/chop it
6. He/sit/garden/ a bee/ sting/him/on his nose
7. He/ sit down/chair/I/paint/door.
p/s: Có gì sai sót xin mạn phép=(( (hình như đề sai hơi nhiều)


ây :D...đề sao mà lạ thế nhỉ =.='...hok có yêu cầu bài hả =.="...mà hoàn thành câu thỳ sắp xếp lại hay thêm dzào đêy =.=" ???b-(
 
T

tomcangxanh

1. Ann/write/litter/room/I/come in
=> Ann was writing a letter when I came in

2. carol/Pennis/have/dinner/we/arrive
=> Carol and Penis were having dinner when we arrived

3. Tom/phone/Sally/do/exercise
=>Tom phoned to Sally to do their exercise

4. I/begin/to rain/ I/wall home
=>It began to rain when I was ...????

5. He/hold/beautiful/ase/he/chop it
ặc ặc đề!!!

6. He/sit/garden/ a bee/ sting/him/on his nose
=> When he was sitting in the garden, a bee stung him on his nose

7. He/ sit down/chair/I/paint/door.
=>He was sitting down on the chair while I was painting the door

chết vs cái đề
 
Last edited by a moderator:
O

olympuslord

7. He/ sit down/chair/I/paint/door.
=>He sat down on the chair while I was painting the door
..............................
 
Top Bottom