Ngoại ngữ {T.A} Bài tập viết lại câu với từ cho truớc

G

ghostcomputer

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Nhờ mọi nguời chữa giúp em bài tập này:
1/ Calling Jim is pointless, because his phone is out of order(use)
-> It's no use calling Jim because his phone is out of order
2/ It was resolved that the matter would be brought up at the next meeting(bring)
-> They resolve................up at the next meeting
3/ Joe doesn't like it when people treat him like a child(resents)
-> Joe..........like a child
4/ I bet you wouldn't ask David to come with you to the party!(IF)
-> I dare...............to the party with you
5/ I believed you were the murderer because of this clue(led)
-> This clue...........that you were the murderer
 
Last edited by a moderator:

tuananh982

Á quân kiên cường WC 2018
Thành viên
5 Tháng tư 2017
2,897
7,033
694
Quảng Trị
THPT
1/ Calling Jim is pointless, because his phone is out of order(use)
-> It's no use calling Jim because his phone is out of order
It's no use + V_ing = There's no point (in) + V_ing: vô ích khi...
2/ It was resolved that the matter would be brought up at the next meeting(bring)
-> They resolve to bring the matter up at the next meeting
resolve to do sth = resolve (that)... = resolve on sth/on doing sth: to make a firm decision to do something.
3/ Joe doesn't like it when people treat him like a child(resents)
-> Joe resents being treated like a child
resent sth/sb = resent (sb) doing sth: không bằng lòng (especially because you feel it is unfair)
4/ I bet you wouldn't ask David to come with you to the party!(IF)
-> I dare if you would ask David to the party with you
5/ I believed you were the murderer because of this clue(led)
-> This clue led me to believe that you were the murderer
lead sb (to sth) = lead sb to do sth: to be the reason why somebody does or thinks something
 
Top Bottom