Sửa sai giúp mình

J

jeana3

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

“ Today traffic transportation causes a lot of serious problems” .Find out the main causes and give some suggest solutions.
Nowaday, traffic transportation is one of the most complex problems of the world, because it causes too much seriously bad things to society.
About group of ten years ago, when the traffic transportation is not still common, many people said that “ I feels so comfortable and peaceful, really good!” .there is none of any smokes in the air, as well as dust that cause many dangerous diseases. Likewise, the less traffics, the less accidennts were caused.
But now ,at the time industrialization is promoted increasingly, the requirement of human beings is too much, many services appear and relate to traffic transportation such as: travelling( coach, train, car, airplane…), transport good,passengers ,etc…
Besides, it serves the requirement of people it also brings to our environment much more disadvantages. For instant, contaminating to the air( CO2 ,CO emited to the air and cause acid rain) affects directly to our life. The amount of fuel we re using that is gradually decrease because natural sources is not inexhaustible. The much more traffic jam make ours city or town always noisy, everyone is put a stress on everythings, accidents is implicit!
After all, to protect us and ours generations in long time, we should do tsome things which s necessary before it ‘s too late! : Conserving natural resources ( mineral oil, coal) by using alternative transportation
nói chung là còn "râu ria" nữa nhưng chỉ write toi đay toi, nhưg tại dài và dỡ nên mjnh ko ghi thêm :p
 
T

tranthuha93

Today traffic transportation causes a lot of serious problems” .Find out the main causes and give some suggest solutions.
Nowadays, traffic transportation is one of the most complex problems of the world, because it causes too much seriously bad things to society.
About group of ten years ago, when the traffic transportation is not still common, many people said that “ I feels feel so comfortable and peaceful, really good!” .there is none of any smokes there is no smoke in the air, as well as dust that cause many danger ous diseases. Likewise, the less traffics - there is, the less accidennts were caused.
But now ,at the time industrialization is promoted is being promoted increasingly, the requirement of human beings is too much, many services appear and relate to traffic transportation such as: travelling( coach, train, car, airplane…), transport good,passengers ,etc…
Besides, it serves the requirement of people it also brings to our environment much more disadvantages. For instant, contaminating to the air( CO2 ,CO emited to the air and cause acid rain) affects directly to our life. The amount of fuel we re using that is gradually decrease because natural sources is not inexhaustible. The much more traffic jam make ours city or town always noisy, everyone is put a stress on everythings--<everything, accidents is implicit!
After all, to protect us and oursour generations in long time, we should do tsome things  something which is necessary before it ‘s too late! : Conserving natural resources ( mineral oil, coal) by using alternative transportation
còn 1 số chỗ sai chính tả, e tự xem lại hì
 
Last edited by a moderator:
D

diema3

Today traffic transportation causes a lot of serious problems” .Find out the main

causes and give some suggest solutions.

Nowaday, traffic transportation is one of the most complex problems of the world,
=? nowadays
because it causes too much seriously bad things to society.

About group of ten years ago, when the traffic transportation is not still common,
=? bỏ
many people said that “ I feels so comfortable and peaceful, really good!” .there is
=? feel
none of any smokes in the air, as well as dust that cause many dangerous diseases.
=? causes
Likewise, the less traffics there is , the less accidennts were caused.

But now ,at the time industrialization is promoted increasingly, the requirement of
=? increasingly promoted
human beings is too much, many services appear and relate to traffic transportation
=? being
such as: travelling ( coach, train, car, airplane…), transport good,passengers ,etc…

Besides, it serves the requirement of people . it also brings to our environment much
=? bỏ
more disadvantages. For instant, contaminating to the air( CO2 ,CO emitted to the air
=? example
and cause acid rain) affects directly to our life. The amount of fuel were using that is
=? was
gradually decrease because natural sources is not inexhaustible. The much more
=? decreased
traffic jam make ours city or town always noisy, everyone is put a stress on
=? our
everythings, accidents is implicit!
=? evething
After all, to protect us and ours generations in long time, we should do some things
=? our
which is necessary before it ‘s too late! : Conserving natural resources ( mineral oil,

coal) by using alternative transportation

chắc sai nhìu lém! hjhjhj check jum nha!
 
J

jeana3

Nowaday, traffic transportation is one of the most complex problems of the world,
=? nowadays *
because it causes too much seriously bad things to society.

About group of ten years ago, when the traffic transportation is not still common,
=? bỏ *
many people said that “ I feels so comfortable and peaceful, really good!” .there is
=? feel - feel này là nhầm ák chị. hj`
none of any smokes in the air, as well as dust that cause many dangerous diseases.
=? causes
Likewise, the less traffics there is , the less accidennts were caused.

But now ,at the time industrialization is promoted increasingly, the requirement of
=? increasingly promoted
human beings is too much, many services appear and relate to traffic transportation
=? being
such as: travelling ( coach, train, car, airplane…), transport good,passengers ,etc…

Besides, it serves the requirement of people . it also brings to our environment much
=? bỏ much more là 1 cụm từ mà chị!
more disadvantages. For instant, contaminating to the air( CO2 ,CO emitted to the air
=? example
and cause acid rain) affects directly to our life. The amount of fuel were using that is
=? was
gradually decrease because natural sources is not inexhaustible. The much more
=? decreased
traffic jam make ourscity or town always noisy, everyone is put a stress on
=? our
everythings, accidents is implicit!
=? evething
After all, to protect us and ours generations in long time, we should do some things
=? our
which is necessary before it ‘s too late! : Conserving natural resources ( mineral oil,

coal) by using alternative transportation
 
Top Bottom