Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!! ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.
U= CRHTSG
F ={C ->T , HR -> C, CH -> R, CS->G, HS->R}
a. Find all the candidate keys of R.
b. Find a minimum cover of the set of functional dependencies F.
c. Identifies the best normal form that R satisfies.
d. Decompose R into a set of BCNF relations
F ={C ->T , HR -> C, CH -> R, CS->G, HS->R}
a. Find all the candidate keys of R.
b. Find a minimum cover of the set of functional dependencies F.
c. Identifies the best normal form that R satisfies.
d. Decompose R into a set of BCNF relations