Ngoại ngữ Sentence transformation

Mint Suby

Học sinh tiến bộ
Thành viên
10 Tháng tư 2014
273
391
169
22
nơi BTS ở
www.facebook.com
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Rewrite the following sentences that keep the same meaning
1. It isn't necessary to finish the work today
-> You don't...
2. Sally finally managed to get a job
= Sally finally succeeded...
3. They'll have to take the dog in holiday with them
= They can't leave...
4. I can't believe that he passed the exam
= I find...
5. If anyone succeeds in solving the problems, it will probably be him.
= He is the most...
6. We arrived too late to see the first film.
= We didn't...
7. In spite of his age, Mr. Ben runs 8 miles before breakfast.
= though
8. Why did you do that?
= Whatever...
Giúp em với ạ!!!! Mai em nộp rồi ạ
 

Thiên Thuận

Cựu Mod Anh |GOLDEN Challenge’s first runner-up
Thành viên
TV ấn tượng nhất 2017
24 Tháng ba 2017
3,800
13,157
1,029
Vĩnh Long
Đại học Đồng Tháp - Ngành Sư phạm Tiếng Anh
Rewrite the following sentences that keep the same meaning
1. It isn't necessary to finish the work today
-> You don't...
2. Sally finally managed to get a job
= Sally finally succeeded...
3. They'll have to take the dog in holiday with them
= They can't leave...
4. I can't believe that he passed the exam
= I find...
5. If anyone succeeds in solving the problems, it will probably be him.
= He is the most...
6. We arrived too late to see the first film.
= We didn't...
7. In spite of his age, Mr. Ben runs 8 miles before breakfast.
= though
8. Why did you do that?
= Whatever...
Giúp em với ạ!!!! Mai em nộp rồi ạ
1. You don't have to finish the work today.
2. Sally finally succeed in getting a job.
3. They can't leave their dog behind when they go on holiday.
4. I find it hard to believe that he passed the exam.
5. He is the most likely person to succeed in solving the problems.
6. We didn't arrive early enough to see the first film.
7. Though Mr.Ben is old, he runs 8 miles before breakfast.
 
  • Like
Reactions: Chou Chou

Bảo Ngân111

Học sinh
Thành viên
26 Tháng mười một 2017
13
6
21
Quảng Trị
THCS HTM
1. It isn't necessary to finish the work to day.
=> You don't have to finish the work today.
2. Sally finally managed to get a job.
=> Sally finally succeeded in getting a job.
3. They'll have to take the dog on holiday with them.
=> They can't leave their dog behind when they go on holiday.
4. I can't believe that he passed the exam.
=> I find it hard to believe that he passed the exam.\
5. If anyone succeeds in solving the problems, it will probably be him.
=> He is the most likely person to succeed in solving the problems.
6. We arrived too late to see the first film.
=> We didn't arrive early enough to see the first film.
7. In spite of his age, Mr. Benson runs 8 miles before breakfast.
=> Though Mr.Benson is old, he runs 8 milies before breakfast.
8. Why did you do that ?
=> Whatever did you do that for?
 
  • Like
Reactions: Mint Suby
Top Bottom