S
snowangel1103


[TEX]A=(\frac{\sqrt{a}+1}{\sqrt{ab}+1} + \frac{\sqrt{ab}+\sqrt{a}}{\sqrt{ab}-1} -1) : (\frac{\sqrt{a}+1}{\sqrt{ab}+1} + \frac{\sqrt{ab}+\sqrt{a}}{\sqrt{ab}-1} +1)[/TEX]
[TEX]P=\frac{\sqrt{x+\sqrt{x^2-y^2}} - \sqrt{x-\sqrt{x^2-y^2}}}{\sqrt{2(x-y)}}[/TEX]
[TEX]Q=\sqrt{a+b+c+2\sqrt{ac+bc}}\sqrt{a+b+c-2\sqrt{ac+bc}}[/TEX]
[TEX]S=\frac{\sqrt{x+4\sqrt{x-4}} + \sqrt{x-4\sqrt{x-4}}}{\sqrt{1-\frac{8}{x}+\frac{16}{x^2}}}[/TEX]
[TEX]P=\frac{\sqrt{x+\sqrt{x^2-y^2}} - \sqrt{x-\sqrt{x^2-y^2}}}{\sqrt{2(x-y)}}[/TEX]
[TEX]Q=\sqrt{a+b+c+2\sqrt{ac+bc}}\sqrt{a+b+c-2\sqrt{ac+bc}}[/TEX]
[TEX]S=\frac{\sqrt{x+4\sqrt{x-4}} + \sqrt{x-4\sqrt{x-4}}}{\sqrt{1-\frac{8}{x}+\frac{16}{x^2}}}[/TEX]