English THCS Rewritethe sentences with the words given

tranbaongocftu

Học sinh mới
Thành viên
5 Tháng năm 2022
7
6
6
21
Hà Nội
helpme........1. You should use a dictionary to look up the meaning of new words ( look up = check (v): Tra từ điển)
2. The doctor told my father to give up smoking (give up = stop (v): Từ bỏ / Dừng làm gì)
3. The cost of living has been gone up considerably in the past few weeks ( go up = increase (v): Tăng lên)
4. Margaret Thatcher grew up in the town of Grantham, Lincolnshire, England ( grow up (v): sinh ra và lớn lên)
5. His business is going badly - He'll have to close it down soon ( close down = stop (v): Đóng cửa / Dừng bán, sản xuất)
6. My aunt has got two teenage children, but they don't seem to get on well with each other ( get on well with sb = have a good relationship with sb: Có mối quan hệ tốt với ai)
 

_dm.ttt

Cựu TMod Anh
Thành viên
7 Tháng sáu 2017
664
2
1,195
176
Đắk Lắk
FTU2
1. You should use a dictionary to look up new words.
look up (ph.v) = check: tra cứu (thường là tra từ điển).

2. The doctor told my father to give up smoking.
give up doing sth = stop doing sth: từ bỏ, dừng việc làm gì đó.

3. The cost of living has been going up considerably in the past few weeks.
go up (ph.v) = increase: tăng lên.

4. Margaret Thatcher was born and grew up in the town of Grantham, Lincolnshire, England.
grow up = spend SO's childhood: lớn lên, dành cả thời thơ ấu ở đâu đó.

5. His business is going badly, so he will have to close it down soon.
close down = stop: dừng hoạt động, đóng cửa.

6. My aunt has got two teenage children, but they don't seem to get on well with each other.
get on well with sb = have a good relationship with sb: có mối quan hệ tốt với ai đó.

Bạn có thể hỏi thêm nếu chưa rõ nhé!

Chúc bạn học tốt.
 
Top Bottom