Rewrite

Người ẩn danh trong bóng tối

Học sinh chăm học
Thành viên
21 Tháng mười một 2018
322
141
86
Hà Nội
Ở đậu

Tzuyu-chan

Học sinh tiến bộ
HV CLB Địa lí
Thành viên
16 Tháng một 2019
1,420
2,113
261
Thanh Hóa
THCS Nguyễn Du
3. how much does a bottle of cooking oil cost ?
How much does +N + cost ?
= What is the price of + N ?
= How much + be + N?

13. how wide is the Great Wall ?
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Từ Lê Thảo Vy

Thần Linh Vũ Mộng

Banned
Banned
Thành viên
7 Tháng mười một 2019
268
204
51
Hà Tĩnh
Thcs Liên Hương
3 . How much does a bottle of cooking oil cost ?
What is the price of + N ?
--> How much + be + N
-->How much +does/do +N +cost
13. how wide is the Great wall
 

0979494316

Học sinh
Thành viên
20 Tháng mười 2018
23
5
21
3. How much does a bottle of cooking oil cost ?
= What is the price of a bottle of cooking oil ?
13. How wide is the Great Wall ?
CHÚC BẠN HỌC TỐT !!!!! ^_^
 

0982252554

Học sinh mới
Thành viên
27 Tháng chín 2019
2
0
1
3. How much is a bottle of cooking oil?
= How much does a bottle of cooking oil cost?
= What is the price of a bottle of cooking oil?
13. What is the width of the Great wall?
= How wide is the Great wall?
CHÚC BẠN HỌC TỐT!!! FIGHTING!!!
 

White Killer

Học sinh
Thành viên
3 Tháng hai 2020
64
312
46
17
Thanh Hóa
THCS Cẩm Thủy
3. How much does a bottle of cooking oil cost?
13. How wide is the Great wall?
Thật ra bài này còn nhiều cách viết khác nhau nhưng đề bài yêu cầu 1 cách nên mình chỉ làm 1 thôi nên bạn thông cảm nha!!
 
Top Bottom