Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!! ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.
Although he promised that he would not be late, he did not arrive until 9p.m
= Despite
= Despite
Despite promising that he would not be late, he did not arrive until 9.p.m.Although he promised that he would not be late, he did not arrive until 9p.m
= Despite
No matter how tired I was, I did not sleep.Although i was tired, I did not sleep.
= No matter how.......................
Although i was tired, I did not sleep.Although i was tired, I did not sleep.
= No matter how.......................
Although he is old, he still leads ...In spite of his age, he still leads an active life.
= Although
Although it rained heavily, we decided to...In spite of heavy rain, we decided to go to see the match.
= Although.....................
Đề là gì ấy nhỉ?She reported that the flowers were killed by frost.
=> The flowers were reported were killed by the frost by herShe reported that the flowers were killed by frost.
It was reported that the flowers were killed by frost.She reported that the flowers were killed by frost.
Reported to be killed ( bạn có thể bỏ by her )=> The flowers were reported were killed by the frost by her
P/s : đề là bị động thì mình làm như này nha, còn đề khác thì chịu =)