Ngoại ngữ Rewrite the sentences

Tâm Blink 3206

Học sinh chăm học
Thành viên
19 Tháng chín 2017
478
206
124
Hải Phòng
THCS Đằng Lâm
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Rewrite each sentence, beginning as given, so that it contains an expression with have
1 I really enjoyed my holiday last year.
= I.............................................
2, david crashed his car while he was driving to Spain.
=David..................................
3, When we left, Maria wished us a safe journey.
= ^ goodbye ^, said Maria, and .................
4 Most of the people on the beach were wearing very little.
= Most of the people on the beach .....................
5.We could not decide about our holiday but then Sue thought of something.
= We could not decide about our holiday until Sue.................................
6 There was a party at Martin house last night.
= Martin......................
7.Brenda could not go away for the weekend beacause she was very busy.
= Brenda could not go away for the weekend beacause she was .......................
8. LAn did not how to water-ski, but she gave it a try.
= LAn did not how to water-ski but she......................
9. LAura suspected that the hotel food was going to be bad.
= LAura
HELP ME PLEASE.....:Rabbit32:Rabbit32:meohong4:meohong4
 

phuongdaitt1

Cựu Phó nhóm Tiếng Anh
Thành viên
6 Tháng mười hai 2015
1,886
4,315
496
Tiền Giang
HMF Forum
Rewrite each sentence, beginning as given, so that it contains an expression with have
1 I really enjoyed my holiday last year.
= I.............................................
2, david crashed his car while he was driving to Spain.
=David..................................
3, When we left, Maria wished us a safe journey.
= ^ goodbye ^, said Maria, and .................
4 Most of the people on the beach were wearing very little.
= Most of the people on the beach .....................
5.We could not decide about our holiday but then Sue thought of something.
= We could not decide about our holiday until Sue.................................
6 There was a party at Martin house last night.
= Martin......................
7.Brenda could not go away for the weekend beacause she was very busy.
= Brenda could not go away for the weekend beacause she was .......................
8. LAn did not how to water-ski, but she gave it a try.
= LAn did not how to water-ski but she......................
9. LAura suspected that the hotel food was going to be bad.
= LAura
HELP ME PLEASE.....:Rabbit32:Rabbit32:meohong4:meohong4
1. I really had a good holiday last year
2. David had an accident while he was driving in Spain
3. 'Goodbye', said Maria, 'and have a safe journey'
4. Most of the people on the beach had very little on
5. We could not decide about our holiday until Sue had an idea
6. Martin had a party at his house last night
7. Brenda could not go away for the weekend because she was full of work
8. LAn did not know how to water-ski but she had a try
9. LAura had a suspicion that the hotel food was going to be bad
Bạn tham khảo nhé
 

uyenlee72

Học sinh chăm học
Thành viên
24 Tháng mười một 2017
220
53
61
Đà Nẵng
THPT Hòa Vang
Rewrite each sentence, beginning as given, so that it contains an expression with have
1 I really enjoyed my holiday last year.
= I.............................................
2, david crashed his car while he was driving to Spain.
=David..................................
3, When we left, Maria wished us a safe journey.
= ^ goodbye ^, said Maria, and .................
4 Most of the people on the beach were wearing very little.
= Most of the people on the beach .....................
5.We could not decide about our holiday but then Sue thought of something.
= We could not decide about our holiday until Sue.................................
6 There was a party at Martin house last night.
= Martin......................
7.Brenda could not go away for the weekend beacause she was very busy.
= Brenda could not go away for the weekend beacause she was .......................
8. LAn did not how to water-ski, but she gave it a try.
= LAn did not how to water-ski but she......................
9. LAura suspected that the hotel food was going to be bad.
= LAura
HELP ME PLEASE.....:Rabbit32:Rabbit32:meohong4:meohong4
1, I really had a good holiday last year
2. David had a car-crash while he was driving to Spain.
3. ^Goodbye^, said Maria, and have a safe journey
4. Most of the people on the beach had very little on
5.We could not decide about our holiday until Sue had an idea
6. Martin had a party at his house last night
7. Brenda could not go away for the weekend beacause she because she had work to do
8. Lan didn't know how to water-ski but he had a go./ had a try
9. Laura had a suspiction that the hotel food was going to be bad.
 
  • Like
Reactions: Tâm Blink 3206
Top Bottom