Ngoại ngữ rewrite each of the following sentences in such a way that it means exactly the same...

01643710330

Học sinh mới
Thành viên
26 Tháng bảy 2018
7
0
1
18
Vĩnh Phúc
THCS Yen Lap
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1.Is there a colorful picture in your room ?
= Has ........................................................?
2.That pencil belong to Hoa.
=Hoa..........................................................
3.What is the age of this building?
=How.........................................................?
4.I spend two hours a day doing my homework.
=It...............................................................
5.Mr.Hung drives very carefully.
=Mr.Hung is..............................................
6.It is one fifty.
=It is ten...................................................
7.Whose book is this ?
=Who.......................................................
8.Is there a colorful picture in your room ?
=Has........................................................?
9.What is your brother's favorite sport ?
=Which....................................................
10.Many people walk to work for their health.
=Many people travel........................................
Giup minh nha !
 

Huyền Sheila

Học sinh chăm học
Hội viên CLB Ngôn từ
Thành viên
10 Tháng tám 2017
760
847
146
20
TP Hồ Chí Minh
THCS Nguyễn Văn Nghi, Gò Vấp
1.Is there a colorful picture in your room ?
= Has ...your room got a colorful picture.....................................................?
2.That pencil belong to Hoa.
=Hoa.......is the owner of that pencil...................................................
3.What is the age of this building?
=How..old.is this building......................................................?
4.I spend two hours a day doing my homework.
=It.....takes me two hours a day to do my homework..........................................................
5.Mr.Hung drives very carefully.
=Mr.Hung is..a careful driver............................................
6.It is one fifty.
=It is ten....to two...............................................
7.Whose book is this ?
=Who.is the owner of this book?......................................................
8.Is there a colorful picture in your room ?
=Has.....your room got a colorful picture...................................................?
9.What is your brother's favorite sport ?
=Which.....sport does your brother like...............................................
10.Many people walk to work for their health.
=Many people travel.....to work for their health on walk...................................
 

minhthuhuyen85

Học sinh chăm học
Thành viên
1 Tháng ba 2015
280
476
101
Hà Nội
SMTOWN
1.Is there a colorful picture in your room ?
= Has ...your room got a colorful picture.....................................................?
2.That pencil belong to Hoa.
=Hoa.......is the owner of that pencil...................................................
3.What is the age of this building?
=How...is the building......................................................?
4.I spend two hours a day doing my homework.
=It.....takes me two hours a day to do my homework..........................................................
5.Mr.Hung drives very carefully.
=Mr.Hung is..a careful driver............................................
6.It is one fifty.
=It is ten....to two...............................................
7.Whose book is this ?
=Who.is the owner of this book?......................................................
8.Is there a colorful picture in your room ?
=Has.....your room got a colorful picture...................................................?
9.What is your brother's favorite sport ?
=Which.....sport does your brother like...............................................
10.Many people walk to work for their health.
=Many people travel.....to work for their health on walk...................................
3. How => How old
 
  • Like
Reactions: Huyền Sheila

Tam Cửu

Học sinh tiến bộ
Thành viên
29 Tháng mười một 2017
976
1,999
211
21
Hải Dương
Đại học
1.Is there a colorful picture in your room ?
= Has ........................................................?
2.That pencil belong to Hoa.
=Hoa..........................................................
3.What is the age of this building?
=How.........................................................?
4.I spend two hours a day doing my homework.
=It...............................................................
5.Mr.Hung drives very carefully.
=Mr.Hung is..............................................
6.It is one fifty.
=It is ten...................................................
7.Whose book is this ?
=Who.......................................................
9.What is your brother's favorite sport ?
=Which....................................................
10.Many people walk to work for their health.
=Many people travel........................................
Giup minh nha !
1.Has you got a colorful picture in your room ?
2. Hoa is the owner of the pencil.
3. How old is the building ?
4.It takes me two hours to do my homework
5.Mr.Hung is a careful driver
6. It is ten to two.
7.Who is the owner of this book?
9.which sport does your brother like?
10 Many people travel to work for their health on walk
 
  • Like
Reactions: phuongdaitt1

tuananh982

Á quân kiên cường WC 2018
Thành viên
5 Tháng tư 2017
2,897
7,033
694
Quảng Trị
THPT
1.Is there a colorful picture in your room ?
= Has your room got(ten) a beautiful picture?
2.That pencil belongs to Hoa.
=Hoa is the owner of that pencil.
6. Công thức với giờ kém: số phút + to + số giờ.
10.Many people walk to work for their health.
=Many people travel.....to work for their health on walk...................................
10.Many people walk to work for their health.
=Many people travel to work on foot for their health.
 

tanthucui056

Banned
Banned
28 Tháng bảy 2018
534
689
121
20
Bình Phước
trường thcs thị trấn lộc ninh
1.Has you got a colorful picture in your room ?
2. Hoa is the owner of the pencil.
3. How old is the building ?
4.It takes me two hours to do my homework
5.Mr.Hung is a careful driver
6. It is ten to two.
7.Who is the owner of this book?
9.which sport does your brother like?
10 Many people travel to work for their health on walk
:Tuzki32:Tuzki33
 
Top Bottom