English THCS Reading

Zelly Nguyễn

Học sinh chăm học
Thành viên
26 Tháng tám 2021
437
214
76
Hưng Yên
THCS Nam Hồng
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Fill each of the following numbered blanks with ONE suitable word. Write your answer in the boxes.

Man probably could not live without the help of animals. The (1) ___________ of animals in the balance of nature ranks as their most important service to man.

Animals also (2) ___________ man by supplying him with many foods and other useful products. (3)___________ animals, man would have no meat, milk, eggs, or honey, or wool, fur, or silk.

For thousands of years, man has caused changes in the animal kingdom. He has tamed many kinds of animals and used them for food and clothing. He has killed and driven (4) ___________ animals that once attacked him or interfered with his use of land. Today, he tries to (5)___________ many kinds of animals that are in danger of dying out. Like man, most plants depend on animals for many of their basic needs. Without animals, many plants could not (6)____________reproduce. For example, many plants with flowers depend on bees and other insects to (7)_____________ their pollen from plant to plant. Many oak trees grow from acorns that squirrels burry and then forget, or from acorns that deer step on an push deep into the soil. Birds often fly from one place to another with seeds clinging to their feet. The seeds may sprout a great (8) ____________ from the parent plant.
 

S I M O

Cựu Phụ trách nhóm Anh
Thành viên
19 Tháng tư 2017
3,385
9
4,344
649
Nam Định
Trái tim của Riky-Kun
Fill each of the following numbered blanks with ONE suitable word. Write your answer in the boxes.

Man probably could not live without the help of animals. The (1) ___________ of animals in the balance of nature ranks as their most important service to man.

Animals also (2) ___________ man by supplying him with many foods and other useful products. (3)___________ animals, man would have no meat, milk, eggs, or honey, or wool, fur, or silk.

For thousands of years, man has caused changes in the animal kingdom. He has tamed many kinds of animals and used them for food and clothing. He has killed and driven (4) ___________ animals that once attacked him or interfered with his use of land. Today, he tries to (5)___________ many kinds of animals that are in danger of dying out. Like man, most plants depend on animals for many of their basic needs. Without animals, many plants could not (6)____________reproduce. For example, many plants with flowers depend on bees and other insects to (7)_____________ their pollen from plant to plant. Many oak trees grow from acorns that squirrels burry and then forget, or from acorns that deer step on an push deep into the soil. Birds often fly from one place to another with seeds clinging to their feet. The seeds may sprout a great (8) ____________ from the parent plant.
Zelly NguyễnMan probably could not live without the help of animals. The (1) ____ROLE = VAI TRÒ_______ of animals in the balance of nature ranks as their most important service to man.
Animals also (2) ___SERVE = (Ý DIỄN ĐẠT Ở ĐÂY LÀ CÓ ÍCH VỚI)________ man by supplying him with many foods and other useful products. (3)____WITHOUT = THIẾU_______ animals, man would have no meat, milk, eggs, or honey, or wool, fur, or silk.
For thousands of years, man has caused changes in the animal kingdom. He has tamed many kinds of animals and used them for food and clothing. He has killed and driven (4) ___AWAY = XUA ĐUỔI________ animals that once attacked him or interfered with his use of land. Today, he tries to (5)_____PROTECT = BẢO VỆ______ many kinds of animals that are in danger of dying out. Like man, most plants depend on animals for many of their basic needs. Without animals, many plants could not (6)______EASILY = MỘT CÁCH DỄ DÀNG______reproduce. For example, many plants with flowers depend on bees and other insects to (7)_____CARRY = ĐEM________ their pollen from plant to plant. Many oak trees grow from acorns that squirrels burry and then forget, or from acorns that deer step on an push deep into the soil. Birds often fly from one place to another with seeds clinging to their feet. The seeds may sprout a great (8) ______DISTANCE = KHOẢNG CÁCH______ from the parent plant.

Nếu bạn muốn phát triển kỹ năng đọc hiểu, bấm vào RME. Có gì thắc mắc, hãy thảo luận nhé ~~
 
  • Love
Reactions: Zelly Nguyễn
Top Bottom