A
atom_bomb
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
1)sin(x/2).sin(x) - cos(x/2).[sin(x/2)]^2=2[cos(pi/4 - x/2)]^2
2)cot(x) + sin (x).(tan x.tan(x/2)) =4
3) [(cos3x)^3].cos2x - (cos x)^2 =0
4)(cos x)^4 + (sin x )^4 + cos(x - pi/4).sin(3x - pi/4) = 3/2
2)cot(x) + sin (x).(tan x.tan(x/2)) =4
3) [(cos3x)^3].cos2x - (cos x)^2 =0
4)(cos x)^4 + (sin x )^4 + cos(x - pi/4).sin(3x - pi/4) = 3/2
Last edited by a moderator: