post giúp mình mấy đề thi học kì 1 đi!

N

ngotrungnghia

I. Give the correct form of the verbs: (Cho dạng đúng của động từ trong ngoặc) (2p)
1. My sister _________ (be) a student.
2. We _________ (not have) math on Monday.
3. – What time ________ your father ________ (go) to work?
– He ________ (go) to work at 6.30.
II. Use the given words to complete these sentences: (Dùng từ cho sẵn hoàn thành các câu sau) (1p)
wait, watch, play, car, by, at
1. I ________ TV in the evening.
2. They _______ for a train every morning.
3. He drives a _______ to work everyday.
4. They go to the zoo _______ bus.
III. Re-arrange the words given to make completed sentences. (Sắp xếp các từ thành câu hoàn chỉnh) (2,0 p)
1. small / school / is / my.
2. you / your / spell / name / how / do?
3. playing / Nga / is / games / now.
4. Mai / reads / after school / books.
IV. Read the passage and answer the questions. (Đọc đoạn văn sau và trả lời câu hỏi) (2,5p)
This is Lan. She is twelve years old. She is a student. She lives with her mother, father and her brother in a small house in the countryside. Near her house, there is a bookstore and a lake. Everyday, she gets up at 6 o’clock. She has breakfast then rides a bike to school. At school, she learns many subjects. After school, she helps her mother do the housework. In the evening, she does her homework then watches TV. She goes to bed at 9.30.
1. How old is Lan?
2. What does she do?
3. Is there a bookstore near her house?
4. Does she walk to school?
5. What time does she go to bed?
V. Write five sentences in English to describe the scene around your house. (Viết 5 câu tiếng Anh miêu tả quang cảnh xung quanh nhà em). (2,5p)





phan giai o day ne










I. (0,5p x 4 = 2,0p)
1. is
2. don’t / have
3. does ... go, goes
II. (0,25p x 4 = 1,0p)
1. watch 2. wait 3. car 4. by
III. (0,5p x 4 = 2,0p)
1. My school is small.
2. How do you spell your name?
3. Nga is playing games now.
4. Mai reads books after school.
IV. (0,5p x 5 = 2,5p)
1. She is twelve (years old).
2. She is a student.
3. Yes, there is.
4. No, she doesn’t.
5. She goes to bed at 9.30.
V. (2,5p)
- There is ...
- There are ...
- The + N + be ...



phai thank tui do'
 
Last edited by a moderator:
Top Bottom