S
satthuvotinh343


Cho 3 số dương abc t/m
abc = 1
CMR
[TEX]\frac{a^2}{1 +b} + \frac{b^2}{1+c} + \frac{c^2}{1 +a}[/TEX] \geq [TEX]\frac{3}{2}[/TEX]
:khi (189)::khi (189)::khi (189)::khi (189)::khi (189)::khi (38)::khi (17)::khi (188)::khi (145)::khi (166)::khi (123)::khi (59):
abc = 1
CMR
[TEX]\frac{a^2}{1 +b} + \frac{b^2}{1+c} + \frac{c^2}{1 +a}[/TEX] \geq [TEX]\frac{3}{2}[/TEX]
:khi (189)::khi (189)::khi (189)::khi (189)::khi (189)::khi (38)::khi (17)::khi (188)::khi (145)::khi (166)::khi (123)::khi (59):
Last edited by a moderator: