M
meo_haha
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
a, [tex]log_2[log_3(|x-1|+1)]=1[/tex]
1, [tex]log_{x+2}(3-\sqrt{x-1})=\frac{1}{2}[/tex]
2, [tex]log_3(log_{27}x)+log_{27}(log_3x)=\frac{1}{3}[/tex]
3, [tex]log_3(3^x-2)=1-x[/tex]
4, [tex] log_3(2^x-2)+log_3(2^x+1)=log_3(2^{x+2}-6)[/tex]
5. [tex]log_2(2^x-1).log_4(2^{x+1}-2)=1[/tex]
6, [tex]4^{log_3x}+x^{log_3 2}=6[/tex]
7, [tex]log_2^2(4x)-log_{\sqrt{2}}(2x)=5[/tex]
8, [tex] log_3^2+(x-12)log_3x+11-x=0[/tex]
9, [tex]log_8^2{\frac{x^2}{2}}+log_2(8x^2)=8[/tex]
10, [tex]log_2(3x-1)+\frac{1}{log_{(x+3)}2}=2+log_2(x+1)[/tex]
11, [tex] log_5(5^x-1).log_{25}(5^{x+1}-5)=1[/tex]
12, [tex]log_7(x+2)=log_5x[/tex]
13, [tex]x^2+5^{log_2x}=x^{log_2 9}[/tex]
14, [tex]log_{(x-1)}(2x+1)=log_2 7[/tex]
15, [tex]log_5x=log_3(\sqrt{x}+4)[/tex]
Cảm ơn m.n
1, [tex]log_{x+2}(3-\sqrt{x-1})=\frac{1}{2}[/tex]
2, [tex]log_3(log_{27}x)+log_{27}(log_3x)=\frac{1}{3}[/tex]
3, [tex]log_3(3^x-2)=1-x[/tex]
4, [tex] log_3(2^x-2)+log_3(2^x+1)=log_3(2^{x+2}-6)[/tex]
5. [tex]log_2(2^x-1).log_4(2^{x+1}-2)=1[/tex]
6, [tex]4^{log_3x}+x^{log_3 2}=6[/tex]
7, [tex]log_2^2(4x)-log_{\sqrt{2}}(2x)=5[/tex]
8, [tex] log_3^2+(x-12)log_3x+11-x=0[/tex]
9, [tex]log_8^2{\frac{x^2}{2}}+log_2(8x^2)=8[/tex]
10, [tex]log_2(3x-1)+\frac{1}{log_{(x+3)}2}=2+log_2(x+1)[/tex]
11, [tex] log_5(5^x-1).log_{25}(5^{x+1}-5)=1[/tex]
12, [tex]log_7(x+2)=log_5x[/tex]
13, [tex]x^2+5^{log_2x}=x^{log_2 9}[/tex]
14, [tex]log_{(x-1)}(2x+1)=log_2 7[/tex]
15, [tex]log_5x=log_3(\sqrt{x}+4)[/tex]
Cảm ơn m.n
Last edited by a moderator: