O
ongninja
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
Bài 1:
[tex]\frac{25x-655}{95}-\frac{5(x-12)}{209}=\frac{89-3x-\frac{2(x-18)}{5}}{11}[/tex]
Bài 2:
a, [tex]x^4-4x^3-19x^2+109x-120=0[/tex]
b, [tex]4x^4+12x^3+5x^2-6x-15=0[/tex]
c, (x+1)(x+2)(x+3)(x+4)=40
[tex]\frac{25x-655}{95}-\frac{5(x-12)}{209}=\frac{89-3x-\frac{2(x-18)}{5}}{11}[/tex]
Bài 2:
a, [tex]x^4-4x^3-19x^2+109x-120=0[/tex]
b, [tex]4x^4+12x^3+5x^2-6x-15=0[/tex]
c, (x+1)(x+2)(x+3)(x+4)=40
Last edited by a moderator: