Ngoại ngữ [lớp 6] kiểm tra

Nguyễn Hữu Quang

Học sinh
Thành viên
9 Tháng mười một 2017
161
43
46
18
Bình Phước
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Viết lại câu
1. I am taller than my brother.
= My brother .....................................................
2. This flat is smaller and cheaper than that flat.
= That flat ..........................................................
3.Quang is 35 kilos.Vinh is 38 kilos.
= Quang ......................................
= Vinh .........................................
4. Nga is the fattest girl in my class.
= No girl ..........................................
5. My shirt is 150000.Her shirt is 200000.
= My shirt ..................................................
= Her shirt .................................................
6. Ba is the most helpful is our class.
= No one .......................................................
7. No car in the showroom is more modern than this car.
= This car .......................................................................
8. This class is nicer than that class.
= This class is the ...........................................................
 
  • Like
Reactions: Bùi Tú Anh

Nguyễn Thị Kim Ngân

Học sinh
Thành viên
28 Tháng chín 2017
110
147
21
Phú Thọ
1. I am taller than my brother.
= My brother isn't as tall as I

2. This flat is smaller and cheaper than that flat.
= That flat is bigger and more expensive than this flat

3.Quang is 35 kilos.Vinh is 38 kilos.
= Quang is lighter than Vinh
= Vinh is heavier than Quang

4. Nga is the fattest girl in my class.
= No girl in my class is fatter than Nga

5. My shirt is 150000.Her shirt is 200000.
= My shirt is cheaper than her shirt
= Her shirt is more expensive than mine

6. Ba is the most helpful is our class.
= No one in our class is more helpful than Ba

7. No car in the showroom is more modern than this car.
= This car is the most modern in the showroom

8. This class is nicer than that class.
= This class is the nicest.
 

Bùi Tú Anh

Học sinh
Thành viên
2 Tháng mười một 2017
48
20
21
18
Thanh Hóa
THCS dành cho học sinh cá biệt
Viết lại câu
1. I am taller than my brother.
= My brother .....................................................
2. This flat is smaller and cheaper than that flat.
= That flat ..........................................................
3.Quang is 35 kilos.Vinh is 38 kilos.
= Quang ......................................
= Vinh .........................................
4. Nga is the fattest girl in my class.
= No girl ..........................................
5. My shirt is 150000.Her shirt is 200000.
= My shirt ..................................................
= Her shirt .................................................
6. Ba is the most helpful is our class.
= No one .......................................................
7. No car in the showroom is more modern than this car.
= This car .......................................................................
8. This class is nicer than that class.
= This class is the ...........................................................
1 My brother is shorter than I
2.That flat is bigger and more expensive than this one
3.Quang is lighter than Vinh
Vinh is highter than Quang
4.No girl in my class is fatter than Nga.
5.My shirt is cheapper than her shirt.
Her shirt is more expensive than my shirt.
6.No one in our class is more helpfull than Ba.
7.This car is the most modern in the showroom.
8.This car is the most nicest.
 

Asuna Yuuki

Cựu CTV Thiết kế
Thành viên
23 Tháng hai 2017
3,131
7,551
799
19
Hải Dương
THPT Chuyên Nguyễn Trãi
1. I am taller than my brother.
= My brother is shorter than me.
2. This flat is smaller and cheaper than that flat.
= That flat isn't small and cheap as this flat.
3.Quang is 35 kilos.Vinh is 38 kilos.
= Quang is lighter than Vinh
= Vinh is heavier than Quang.

4. Nga is the fattest girl in my class.
= No girl in my class is as fat as Nga.
5. My shirt is 150000.Her shirt is 200000.
= My shirt is cheaper than hers.
= Her shirt is more expensive than mine.

6. Ba is the most helpful is our class.
= No one in my class is as helpful as Ba.
7. No car in the showroom is more modern than this car.
= This car is the most modern in the showroom.
8. This class is nicer than that class.
= This class is the nicest.
 
Top Bottom