![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
[tex]\int_{1}^{\sqrt{3}/2}\frac{1}{1+4x^2}dx[/tex]
[tex]\int_{0}^{1}\frac{1}{x^2+x+1}dx[/tex]
[tex]\int_{0}^{1}\frac{x^2}{(x^2+1)^2}dx[/tex]
[tex]\int_{0}^{1}\frac{x^4}{(x^2+1)^2}dx[/tex]
[tex]\int_{1}^{3}\frac{x^3}{x^2-16}dx[/tex]
[tex]\int_{0}^{1}\frac{1}{x^2+x+1}dx[/tex]
[tex]\int_{0}^{1}\frac{x^2}{(x^2+1)^2}dx[/tex]
[tex]\int_{0}^{1}\frac{x^4}{(x^2+1)^2}dx[/tex]
[tex]\int_{1}^{3}\frac{x^3}{x^2-16}dx[/tex]