[List nhạc] Panda

L

laban95

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Bon chen ;))


[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/E5duzmgBFv8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/E5duzmgBFv8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
L

laban95

Pro :((

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IeTwEmdLP0c&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IeTwEmdLP0c&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
L

laban95

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/EhHrNDWuvj8&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/EhHrNDWuvj8&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
L

laban95

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/e4Y-rae3Uus&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/e4Y-rae3Uus&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
 
T

thuyhoa17

Pro :((

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/IeTwEmdLP0c&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/IeTwEmdLP0c&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]
ông này pro thật.
công nhận.........................
 
L

laban95

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Ki_MIg5FCBM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Ki_MIg5FCBM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>[/YOUTUBE]

coziluveu.gif

- Shakin' Stevens -



petiteimage.jpg
If I got down on my knees and I pleaded with you
If I crossed a million oceans just to be with you
Would you ever let me down?

If I climbed the highest mountain just to hold you tight
If I said that I would love you every single night
Would you ever let me down?

Well I'm sorry if it sounds kinda sad, it's just that
Worried, so worried
that you let me down

Chorus: Because I love you, love you
Love you, so don't let me down

If I swam the longest river just to call your name
If I said the way I feel for you would never change
Would you ever fool around

Well I'm sorry if it sounds kinda bad, just that
Worried, cuz' I'm so worried
that you let me down

Chorus

Well I'm sorry if it sounds kinda bad, just that
Worried, cuz' I'm so worried
that you let me down



ligne.gif
 
L

laban95

[YOUTUBE]<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/cb93e-qovVM&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/cb93e-qovVM&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
[/YOUTUBE]
beautiful.gif

- Bosson -
I do believe in fate cause that's how we met

It was raining and we were soaking wet

You took the last of cabs on an empty street

Then you smiled at me and said "take a seat..."

I said do you believe in love at first sight?

You said "If you give me a reason I might..."

Ok, well your hair is wet and your clothes are a mess

And your makeup is all over your face...

And still you're so...


[Chorus]

Beautiful, so, sweet and just adorable

You are a miracle, simply irresistable

You are so beautiful, so, sweet and just adorable

You are the finest thing that I've seen in my life

You're everything that I've ever dreamed of




Now it's been seven years 1 month and a day

Since we met and I'm so happy to say

Today we'll be man and wife and dedicate

Our lives to the precious thing we have called Love

So now I'm standing here well dressed and prepared

In a black suit that you told me to wear

And when you're walking in, you amazing thing,

You take my breath away...

Cause you are so.....



[Chorus]

Beautiful, so, sweet and just adorable

You are a miracle, simply irresistable

You are so beautiful, so, sweet and just adorable

You are the finest thing that I've seen in my life

You're everything that I've ever dreamed of



***For richer and poorer till death do us part

In sickness, in health you are always in my heart

Till the day when we're old and grey

I will cherish and love you in every kind of way

Cause you are so....

Beautiful, so, sweet and just adorable

You are a miracle, simply irresistable

You are so beautiful, so, sweet and just adorable

You are the finest thing that I've seen in my life

You're everything that I've ever dreamed of
 
T

truongtrang12

[YOUTUBE]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/OPwVtpYkyz0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/OPwVtpYkyz0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/YOUTUBE]

Hôm nay tự dưng Ken cho nghe bài này và .... =.="
 
T

truongtrang12

Và noí là nhớ tao.... lúc ý tao đang bận, cái acc của tao lại có vấn đề tao pm chị D là chẳng nhẽ lập acc # =))

Nào ngờ pm nhầm cho Ken :))
 
T

truongtrang12

Hiền gì :-j

Lão chủ động c/t tao trước chứu đâu phải tao....h muốn quay lại thì muộn rồi..

Tao nghĩ tao đã....=.=
 
Top Bottom