Inspite of

tiểu ngư cute

Học sinh chăm học
Thành viên
28 Tháng hai 2017
193
46
86
21
địa ngục quỷ
[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

Các bạn ơi mình viết lại câu thế này đúng chưa
1. Although there was a traffic jam, me managed to arrive at the train station on time
= Despite the traffic jam, me managed to drive at the train station on time.
2. Both of them usually go to school late although they don't live far away from school
= Inspite of their houses are not far from school, both of them usually go to school late.
 

ngochaad

Học sinh tiến bộ
Thành viên
12 Tháng sáu 2018
1,031
1,147
176
20
Thái Bình
THCS
Các bạn ơi mình viết lại câu thế này đúng chưa
1. Although there was a traffic jam, me managed to arrive at the train station on time
= Despite the traffic jam, me managed to drive at the train station on time.
2. Both of them usually go to school late although they don't live far away from school
= Inspite of their houses are not far from school, both of them usually go to school late.
1. đúng rồi
2. Inspite of= Despite + N/ Ving
nên câu 2 phải là:
Inspite of not living far away from school, both of them usually go to school late.
 
Top Bottom