N
nhunhungyeuthuong


[tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2+1+y(y+x)=4y \\ (x^2+1)(y+x-2)=y \end{array} \right.[/tex]
[tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2-xy+y^2=3(x-y) \\ x^2+xy+y^2=7(x-y)^2 \end{array} \right.[/tex]
[tex]\left\{ \begin{array}{l} (x^2+x+1)(y^2+y+1)=3 \\ (1-x)(1-y)=6 \end{array} \right.[/tex] o=>o=>o=>
[tex]\left\{ \begin{array}{l} x^2-xy+y^2=3(x-y) \\ x^2+xy+y^2=7(x-y)^2 \end{array} \right.[/tex]
[tex]\left\{ \begin{array}{l} (x^2+x+1)(y^2+y+1)=3 \\ (1-x)(1-y)=6 \end{array} \right.[/tex] o=>o=>o=>