C
cheyses98


1.
Đơn giản biểu thức: [TEX]\frac{1}{(a+b)^3}.(\frac{1}{a^4}-\frac{1}{b^4})+\frac{1}{(a+b)^4}.(\frac{1}{a^3}-\frac{1}{b^3})+\frac{1}{(a+b)^5}.(\frac{1}{a^2}-\frac{1}{b^2})[/TEX]
2.CM
[TEX]\frac{1}{a}+\frac{1}{b}+\frac{2}{a+b}\geq3[/TEX]
Đơn giản biểu thức: [TEX]\frac{1}{(a+b)^3}.(\frac{1}{a^4}-\frac{1}{b^4})+\frac{1}{(a+b)^4}.(\frac{1}{a^3}-\frac{1}{b^3})+\frac{1}{(a+b)^5}.(\frac{1}{a^2}-\frac{1}{b^2})[/TEX]
2.CM
[TEX]\frac{1}{a}+\frac{1}{b}+\frac{2}{a+b}\geq3[/TEX]
Last edited by a moderator: