S
strongerlovely27
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
[TEX]1. lim\frac{(-1)^{n+1}-2n^2}{5n^2+cosn}[/TEX]
[TEX]2. lim\frac{\sqrt{n\sqrt{2n\sqrt{4n}}}}{n+1}[/TEX]
[TEX]3. lim\frac{n(\sqrt[3]{4-n^3}+n)}{\sqrt{4n^2+3}-2n}[/TEX]
[TEX]4. lim(\frac{1}{1^2+5.1+1})(\frac{2}{2^2+5.2+1})....(\frac{n}{n^2+5.n+1})[/TEX]
[TEX]2. lim\frac{\sqrt{n\sqrt{2n\sqrt{4n}}}}{n+1}[/TEX]
[TEX]3. lim\frac{n(\sqrt[3]{4-n^3}+n)}{\sqrt{4n^2+3}-2n}[/TEX]
[TEX]4. lim(\frac{1}{1^2+5.1+1})(\frac{2}{2^2+5.2+1})....(\frac{n}{n^2+5.n+1})[/TEX]