A
anhkietmx
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
![](https://blog.hocmai.vn/wp-content/uploads/2017/07/hot.gif)
1 [tex] \lim_{x\to 0}\frac{2-({e}^{x}+{e}^{-x})cosx}{{x}^{4}}[/tex]
2 [tex] \lim_{x\to 0}\frac{{e}^{2x}-1}{ln(1-4x)}[/tex]
3 [tex] \lim_{x\to 0}\frac{ln(cosx)}{ln(1-3{x}^{2})}[/tex]
4 [tex] \lim_{x\to 0}\frac{\sqrt{1+xsinx}-1}{{x}^{2}}[/tex]
2 [tex] \lim_{x\to 0}\frac{{e}^{2x}-1}{ln(1-4x)}[/tex]
3 [tex] \lim_{x\to 0}\frac{ln(cosx)}{ln(1-3{x}^{2})}[/tex]
4 [tex] \lim_{x\to 0}\frac{\sqrt{1+xsinx}-1}{{x}^{2}}[/tex]