giải toán 8=tiếng anh-Math Olympiad

C

chaublu

Một số câu hỏi bằng tiếng anh là
Question 1:
The sum of two consecutive numbers is 145. The greater number is
Question 2:
If where k is a constant, and x = 4 when y = 5, the value of k is
Question 3:
10 farmers take 8 hours to harvest a rice field. Working at the same rate, how long (hours) will 4 farmers take to harvest the same rice field?
4 famers take hours
Question 4:
If 3xz - 3yz = 60 and z = 5 then x - y =
Question 5:
The cost of living in a certain city rose 20% between 1960 and 1970, and rose 50% between 1960 and 1980. By what percent did the cost of living increase between 1970 and 1980?
Answer:
Question 6:
What was the original price (dollars) of an item if a discount of 20 percent reduced the price to \$100?
Answer:
Question 7:
Joan originally had twice as many books as Emily. After she gave Emily 5 books, Joan still had 10 more than Emily. How many books did Joan have originally?
Answer:
Question 8:
If and ab = 12, the value of is
Question 9:
If the length of a rectangle is decreased by 25% and the width is increased by 30%, then by what percent is the area of the rectangle decreased?
Answer:
Question 10:
90 loaves of bread are needed every 5 days for a group of 54 soldiers. How many loaves of bread are likely to be needed in the next 4 days if 6 extra soldiers come to stay?
Answer:
 
P

phuong_july

question1. đáp án: 73..................................................................................................
 
S

sagacious

Question 10:
90 loaves of bread are needed every 5 days for a group of 54 soldiers. How many loaves of bread are likely to be needed in the next 4 days if 6 extra soldiers come to stay?
Answer:
80
 
Last edited by a moderator:
S

sagacious

Question 3:
10 farmers take 8 hours to harvest a rice field. Working at the same rate, how long (hours) will 4 farmers take to harvest the same rice field? answer:20
 
Top Bottom