N
nhokdangyeu01


1,
$y^2$+$(4x-1)^2$=$\sqrt[3]{4x(8x+1)}$
40$x^2$+x=y$\sqrt[]{14x-1}$
2,
$2^\frac{1-x^2}{x^2}$-$2^y$=-xy-$\frac{3}{2}$
$x^2$y+2x=1
3,
$\sqrt[]{x^2-8x+9}$-$\sqrt[3]{xy+12-6x}$ \leq 1
$\sqrt[]{2(x-y)^2+10x-6y+12}$-$\sqrt[]{y}$=$\sqrt[]{x+2}$
4,
$y^6$+$y^3$+2$x^2$=$\sqrt[]{xy-x^2y^2}$
4x$y^3$+$y^3$+$\frac{1}{2}$ \geq 2$x^2$+$\sqrt[]{1+(2x-y)^2}$
$y^2$+$(4x-1)^2$=$\sqrt[3]{4x(8x+1)}$
40$x^2$+x=y$\sqrt[]{14x-1}$
2,
$2^\frac{1-x^2}{x^2}$-$2^y$=-xy-$\frac{3}{2}$
$x^2$y+2x=1
3,
$\sqrt[]{x^2-8x+9}$-$\sqrt[3]{xy+12-6x}$ \leq 1
$\sqrt[]{2(x-y)^2+10x-6y+12}$-$\sqrt[]{y}$=$\sqrt[]{x+2}$
4,
$y^6$+$y^3$+2$x^2$=$\sqrt[]{xy-x^2y^2}$
4x$y^3$+$y^3$+$\frac{1}{2}$ \geq 2$x^2$+$\sqrt[]{1+(2x-y)^2}$