Essay English 7

M

messi_manh_thuc

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

:khi (144):Hay viet ve nguoi ban cu cua ban. Doan van can co it nhat 25 cau nhe!
:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)
:khi (193)::khi (193)::khi (193)::khi (193)::khi (193)::khi (193):

Chú ý cách đặt tên tiêu đề bài viết và viết bài có dấu. Tiêu đề của em KHÔNG LIÊN QUAN gì đến nội dung topic cả!
 
Last edited by a moderator:
P

phiphikhanh

Dùng googe mà dịch:
-How is old she/he?
-What does he/she look like ?
-her/his family
-character,hobby,.....
 
A

angel_97

=.="
Bạn của you hay bạn của tui ? =.="
-----------------------

Hello, I'm Trang [nhớ thay tên đy cưng:)) ] , i am 13 years old. This is my classmate , she is Hoa.
she is very lovely and i like her smile:) . She's tall and thin. She has long black hair. Hoa is a helpful , souciable girl and she's a good student! . In my class, she is one of the best students . At home, she usually help her mother : some chore!
Hoa makes the bed, tydies up, feeds the chicken and sweeep the floor ...vv...
In her free time, she often play badminton with me. Some sundays, we go to the movie with!
.........
ko nghĩ zì được nữa:D
 
G

goodfriend138

thui,tớ viết về bạn của tớ rùi cậu làm chi thì làm nhá:))
HI,my name is Mai:">,I'm in class 7a.My best friend is Hang:)).She is 13 years old.She is tall and fat.She has long black hair.She is very pretty, and she is helpful for everyone.After school,She come home and help her mom.She likes reading the funny books,novel, and watching the TV.
Many things about her that I did not have time to tell more.Now I just want to say every dear: Hang,I love you:">
 
P

perong9x

Viết về bạn hiện tại nhá:D
Hello! I'm....I have a lot of friends but the best one is....She is 13 years old. She's slim and beautiful. She's good at math and she usually helps me with my homework math. She's an active girl in the class. She's very helpful, socieble and quite reserved in public. She has a sense of humor and she always makes us laugh. In her freetime, she likes to listen to music and help her mother with the housework. Sometimes we make some arrangements and go out together. I'm lucky enough to have her is my friend. I hope our friendship is 4ever:D.
 
Top Bottom