M
micooc4997


Em không hiểu mấy câu này, các anh chị giúp em
Rewrite sentences:
1. The man that we 're talking about is a famous scientist.
= The man about.....
2. The manager has just announced his retirement. We have all depended on him so much.
= The manager on........
Present and past participle clauses.
1. My grandmother never goes out of the house. She is old and sick.
..................................
2. All the students will fail the exams. The students don't hand in their papers.
...............................................
Ing - clause.
1. Jim was playing tennis. He hurt his ảm.
...................................
2. I was watching TV. I felt asleep.
.......................................
Rewrite sentences:
1. The man that we 're talking about is a famous scientist.
= The man about.....
2. The manager has just announced his retirement. We have all depended on him so much.
= The manager on........
Present and past participle clauses.
1. My grandmother never goes out of the house. She is old and sick.
..................................
2. All the students will fail the exams. The students don't hand in their papers.
...............................................
Ing - clause.
1. Jim was playing tennis. He hurt his ảm.
...................................
2. I was watching TV. I felt asleep.
.......................................