đổi giup minh cau nay nhe !

H

hoa011096

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

1, he insisted a full apology
= nothing ..........
2, a fire destroy most of the old city of London in 1600s
= The destruction ................
them vai cau gioi tu nhe
1, he called ....a specialist ­hen he grew worsse
2, the schooll broke ....fá the holiday at the end of july
3, i am sure they made this story
4, i called the wrong number ....accident
 
P

pemivip

1, he insisted a full apology
= nothing but a full apology would satisfy him
2, a fire destroy most of the old city of London in 1600s
= The destruction of most of the old city of London was caused by a fire in the 1960s
them vai cau gioi tu nhe
1, he called in a specialist ­hen he grew worsse
2, the schooll broke up fá the holiday at the end of july
3, i am sure they made up this story
4, i called the wrong number by accident

Đây này bạn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bạn nhớ lần sau viết tiếng có dấu và không viết nhầm từ tiếng Anh nhá
 
D

dungmaprose

1, he insisted a full apology
= nothing ..........
2, a fire destroy most of the old city of London in 1600s
= The destruction ................
them vai cau gioi tu nhe
1, he called ....a specialist ­hen he grew worsse
2, the schooll broke ....fá the holiday at the end of july
3, i am sure they made this story
4, i called the wrong number ....accident
1, he insisted a full apology
=> nothing but a full apology did he insist on.
2, a fire destroy most of the old city of London in 1600s
=> The destruction of most of the old city of London in the 1600s was caused by a fire.

còn phần điền giới từ thì giống bạn pemivip:D:D

 
Top Bottom