Ngoại ngữ Điền từ

S

senconxauxi

[TẶNG BẠN] TRỌN BỘ Bí kíp học tốt 08 môn
Chắc suất Đại học top - Giữ chỗ ngay!!

ĐĂNG BÀI NGAY để cùng trao đổi với các thành viên siêu nhiệt tình & dễ thương trên diễn đàn.

cho minh hoi:
1 He .... some unusual educational beliefs.
A.keeps B. carries C. holds D.takes
2.Don't be too hard on him; he's doing the job....
A. he can as best B. as he can best C.as best he can D.best as he can
3.We shall be competing....some of the best teams in the country.
A.over B.against C.between D. beside
4.it's not unusual to meet a ... of cattle as you are driving along.
A. flock B.swarm C.pack D herd
5. Who was the first person.....the South Pole?
A. reaching B who reaches C. reached D.to reach
6. Make sure you...us a visit when you're in town again.
A. have B.pay C. give D.do
7. No matter how he tried, he couldn't get the...of his opponent.
A. better B.superiority C.victory D.best
8. She was well....up in a thick fur coat.
A.packed B.rolled C.wound D.wrapped
9.I hurried to ....Smith so that we could discuss some of the new plans as we were walking.
A.come up with B. overtake C. catch up with D.reach up to
10.The two sisters are very much alike. I can nerver...them apart
A. tell B. decide c. know D. separate
11. The fire must have broken...after the staff had gone home.
A.down B in C. out D. through
12. Why are you staring...me
A.on B. over C. at D. to
giải thích luôn hộ em
 
M

miss_kool

1 He .... some unusual educational beliefs.
A.keeps B. carries C. holds D.takes
2.Don't be too hard on him; he's doing the job....
A. he can as best B. as he can best C.as best he can D.best as he can
3.We shall be competing....some of the best teams in the country.
A.over B.against C.between D. beside
compete against= cạnh tranh

compete with sb = đua tài với ai

4.it's not unusual to meet a ... of cattle as you are driving along.
A. flock B.swarm C.pack D herd

a flock of............= 1 đàn ..............

5. Who was the first person.....the South Pole?
A. reaching B who reaches C. reached D.to reach

câu bị động của thì qk đơn S+ were/was + P2

6. Make sure you...us a visit when you're in town again.
A. have B.pay C. give D.do

pay a visit = đến thăm

7. No matter how he tried, he couldn't get the...of his opponent.
A. better B.superiority C.victory= thắng cuộc D.best
8. She was well....up in a thick fur coat.
A.packed B.rolled C.wound D.wrapped

to be wrap up in= quấn , bao bọc

9.I hurried to ....Smith so that we could discuss some of the new plans as we were walking.
A.come up with B. overtake C. catch up with= đuổi kịp D.reach up to
10.The two sisters are very much alike. I can nerver...them apart
A. tell B. decide c. know D. separate
11. The fire must have broken...after the staff had gone home.
A.down B in C. out D. through
12. Why are you staring...me
A.on B. over C. at D. to
stare at sb=nhìn chằm chằm vào ai@};-
 
H

hoangha_96

1 He .... some unusual educational beliefs.
A.keeps B. carries C. holds D.takes
Câu này có nghĩa là gì ạ?
2.Don't be too hard on him; he's doing the job....
A. he can as best B. as he can best C.as best he can D.best as he can
3.We shall be competing....some of the best teams in the country.
A.over B.against C.between D. beside
compete against= cạnh tranh
compete with sb = đua tài với ai

Chị à cạnh tranh, đua tài này mình dùng trong trường hợp khác nhau ntn?
4.it's not unusual to meet a ... of cattle as you are driving along.
A. flock B.swarm C.pack D herd

a flock of............= 1 đàn ..............
các từ đều có nghĩ là bầy, đàn mà tại soa ta chỉ chọn flock?

5. Who was the first person.....the South Pole?
A. reaching B who reaches C. reached D.to reach

câu bị động của thì qk đơn S+ were/was + P2

6. Make sure you...us a visit when you're in town again.
A. have B.pay C. give D.do

pay a visit = đến thăm

7. No matter how he tried, he couldn't get the...of his opponent.
A. better B.superiority C.victory= thắng cuộc D.best
8. She was well....up in a thick fur coat.
A.packed B.rolled C.wound D.wrapped

to be wrap up in= quấn , bao bọc

9.I hurried to ....Smith so that we could discuss some of the new plans as we were walking.
A.come up with B. overtake C. catch up with= đuổi kịp D.reach up to
10.The two sisters are very much alike. I can nerver...them apart
A. tell B. decide c. know D. separate
11. The fire must have broken...after the staff had gone home.
A.down B in C. out D. through
12. Why are you staring...me
A.on B. over C. at D. to
stare at sb=nhìn chằm chằm vào ai@};-
 
Top Bottom